Букет од овошје, зеленчук и Fit Delights производ

1.600,00 ден.

Available

1 препорака   Напиши препоракаОпис на производ

Комбинациите на Fit Delights производ и на овошје и зеленчук може да варираат во зависност од вашите барања и од достапноста на истите во моментот. 

Цената на букетот зависи од тоа што ќе го изберете. 

Комбинацијата на сликата чини 1600 денари. 

Креирајте нарачка, оставете телефонски број и Андријана од Евгенијално ќе ве побара да се договорите. Исто така можете и вие да ја побарате за консултација на 071516880. 

Доставата е бесплатна и букетот во моментот е достапен само во Скопје. Единствено доставата се доплаќа 150 денари за некои подалечни општини во Скопје. Постои и опција сами да го подигнете букетот. 

Информации за производ

Уникатен број0100
Вид на производНадворешна соработка
Цена1.600,00 ден.
Достапност Available

Препораки од корисниците