Шумски мед - 250g

200,00 ден.

Available

Напиши препоракаОпис на производ

100% природен, планински и еколошки чист малешевски шумски мед.

Информации за производ

Уникатен број1254
Вид на производFit Delights Type
Цена200,00 ден.
Достапност Available

Препораки од корисниците

Овој производ нема препораки - бидете првата што ќе го препорача..