Ливадски мед - 400g

380,00 ден.

Available

Напиши препоракаОпис на производ

100% природен, планински и еколошки чист осоговски ливадски мед.

Информации за производ

Уникатен број0060
Вид на производFit Delights Type
Цена380,00 ден.
Достапност Available

Препораки од корисниците

Овој производ нема препораки - бидете првата што ќе го препорача..