Доставата во Скопје изнесува 30 денари доколку заедно со некој од нашите производи нарачете лебче или хумус од Лебот на мама. Доколку нарачате само наши производи доставата во Скопје е 80 денари. 

Цената за достава за сите останати градови е 120 денари. 

За нарачки над 1000 денари без разлика каде се доставата е бесплатна. 

Времето на достава на нарачките ни зависи од обемот на работа затоа што производството ни е мало и домашно. Најдолго што би чекале за достава е 1 недела иако се трудиме нарачките да ги испорачаме за максимум 2 до 4 работни денови.

Ви благодариме на разбирање. 

Fit Delights Team