Ливадски мед - 250g.

170,00 ден.

Available

Напиши препорака



Опис на производ

100% природен, планински и еколошки чист осоговски ливадски мед.

Информации за производ

Уникатен број0059
Вид на производFit Delights Type
Цена170,00 ден.
Достапност Available
Остави препорака за производот
или откажи